Hoe werkt textieldrukken bij Feriro in Scheveningen?

Het vectorbestand. Hoeksteen van de samenleving. Waar zouden we zijn als we het vectorbestand niet hadden? De moderne textieldrukkunst zou er in ieder geval heel anders uitzien. Wil je je shirt, tas of rompertje bij ons laten bedrukken met jouw ontwerp? Dan hebben we een vectorbestand van je nodig. Wil je alleen tekst? Dan mag je ook gewoon de tekst en het lettertype doorgeven. Is het bestand goed? Dan heb je je print binnen 10 minuten.

Een vector in .eps; tekst in .pdf

Het mooie van een vectorbestand, is dat je het kunt vergroten zonder kwaliteitsverlies. Je levert het aan in .eps of .ai. Heb je die niet? Voor weinig geld regelen wij het voor je.


Tekst

Heb je alleen tekst? Zet die dan liefst in pdf. Lukt dat niet? Geef dan in ieder geval aan welk lettertype je hebt gebruikt. Word- en Powerpointbestanden willen namelijk wel eens van layout wisselen. Dubbelcheck je tekst nog even. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor typo’s of grammaticale foutjes.

Geef aan ons door welk lettertype je wilt gebruiken. Kies uit een van onze voorbeelden en geef het bijbehorende nummer door. Wil je een ander lettertype gebruiken? Neem dan eerst contact met ons op. Dan bekijken we de mogelijkheden.

Goed om te weten! Mag ik bestellen? Check ook hoe je foto's aanlevert

Hoe zit het met foto’s?

Foto’s kunnen niet naar vector worden omgezet. Deze kun je als .jpg aanleveren. Zorg voor een goede kwaliteit: minimaal 150 kb of 300 dpi. Wil je checken of je formaat goed is? Print je afbeelding dan eerst op een A4’tje.

Wat kan ik allemaal laten bedrukken?